Gjeddefisker på Hersjøen

Dette bildet, av min svigerfar, tok jeg tidlig på 80-tallet. Antagelig brukte jeg en Praktica speilrefleks. Filmen som jeg brukte var en grafisk film som i utgangspunktet kun gjenga svart og hvitt – uten gråtoner. Imidlertid kunne denne kornfrie filmen (50 iso/asa hastighet) gjengi gråtoner dersom den ble fremkalt med en spesiell fremkaller fra Tetenal (SO-115). Filmen var imidlertid noe overfølsom i den røde delen av fargespekteret, slik at hudtoner ble gjengitt noe lyst.

Forfatter: Krogen

Amatørfotograf

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: