Hvorfor jeg (nesten) aldri sletter et bilde

Jeg sletter sjelden bilder etter at de er lastet opp til min harddisk. Grunnen til det er at jeg kommer tilbake til mine bilder etter en stund for å se om jeg kan få noe brukbart ut av dem ved behandling i PhotoShop Elements (og diverse plug-ins). Utgangspunktet for det svart-hvite bildet av en tulipan fra hagen var relativt ordinært og uinteressant uten noen form for appell – jfr. bildet nedenfor:

p1020011

Forfatter: Krogen

Amatørfotograf

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: