Deserted Island

Bildet nedenfor har jeg kalt «Deserted Island» og var ett av ni bilder som jeg hadde med på Ullensaker kunstforenings juleutstilling 2017.

Utgangspunktet for dette bildet ble tatt ved Andelva i Eidsvoll i mars 2013. Jeg fotograferte is-formasjoner langs elvekanten og fant et «landskap» som jeg har bearbeidet videre på ulike måter i Photoshop Elements. Bildet inngår i et prosjekt som jeg har kalt «Tvisyn».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Forfatter: Krogen

Amatørfotograf

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: