Flere erfaringer med Huawei P20 PRO

Bildet over er tatt med en innstilling som kalles «Portrett». Den fungerer slik at ansiktet (og resten av kroppen) blir tegnet skarp, mens bakgrunnen – ved hjelp av kunstig intelligens (AI) – blir tegnet uskarp. På dette bildet synes jeg effekten ble tydelig gjengitt.

Bildet under, av en prestekrage og en humlebille, et tatt med såkalt «super macro» innstilling. Kameraet valgte denne innstillingen automatisk når jeg kom nærme nok. Det er lite å kritisere når det gjelder å gjengi motivet skarpt. Bakgrunnen er gjengitt uskarpt, noe som jeg synes er OK for denne type fotografering.

IMG_20190718_141053 copy.jpg

Forfatter: Krogen

Amatørfotograf

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: