Blomster fra hagen

DSC01714 copy

Dette bildet fra Hagen ble tatt i juli 2017. Jeg brukte et gammelt Olympus OM Zuiko objektiv som ble montert på et Sony A6000 kamera ved hjelp av Metabones Speed Booster. Dette adapteret inneholder linseelementer som reduserer brennvidden med 0,7 samtidig med at det øker lysstyrken med ett blendersteg.

Den totale effekt blir da at cropfaktoren, som følge av at bildebrikken (APS-C 1,5x Crop faktor) er mindre enn 35 millimeter film, blir borte. I tillegg gir den økte lysstyrken bedre mulighet for å få en uskarp bakgrunn. Fokusering og bruk av blender må gjøres manuelt.

Forfatter: Krogen

Amatørfotograf

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: