Bilder fra Roan

Roan29 copy

Skoleåret 1978/79 jobbet jeg i Roan kommune som ligger ytterst mot havet på Fosenhalvøya.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg var bitt av fotobasillen og gått til innkjøp av et Chinon CM-3 speilreflekskamera med tilhørende 35, 55 og 135 millimeter objektiver. Bildene ble i all hovedsak tatt med Kodachrome lysbildefilm. Jeg har senere scannet bilder fra denne samlingen ved bruk av ulike typer scannere. I de senere år har jeg brukt den Nikons dedikerte filmscanner Coolscan V.

Etter oppdatering av datamaskinen til Windows 10 fikk jeg ikke lenger kontakt med scanneren da Nikon ikke finner det hensiktsmessig å oppdatere driveren. Heldigvis fikk jeg lastet ned en alternativ driver fra nettet slik at jeg kan fortsette jobben med å scanne et rikholdig arkiv av negativer og lysbildefilm.

Bildene fra Roan kan du se i mitt album på flickr:

Solnedgang / Sunset (01)

Forfatter: Krogen

Amatørfotograf

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: